הרטבה כתוצאה ממעבר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/10/2011 | 16:43 | מאת: איריס

שלום, שמי איריס ואני אמא לילדה בת 3 וחצי. לפני כשלושה חודשים עברנו להתגורר בארצות הברית למשך שנתיים למטרת שליחות. מאותו יום ביתי מרטיבה בלילה, למעט ימים שבהם אנו לוקחים אותה לשרותים ומידי פעם קמה יבשה.השאלה היא האם התופעה "נורמלית" וכמה זמן אמורה להימשך? האם יש צורך בהתערבות כלשהי? אודה לתגובתך, איריס

שלום איריס, מדובר במקרה שיגרתי של הרטבה מישנית. פרק הזמן הארוך שעבר מאז ההתחלה המחודשת של ההרטבה מלמד כי ההרטבה עלולה להימשך עוד מספר שנים אם לא תטופל. ניתן להמתין עוד מספר שבועות ולקוות שבכל זאת תעלם או להתערב כבר עכשיו באמצעות הזמזם האלקטרוני האלחוטי. כיתבי אלינו שוב במידה ותרצו לקבל את הטיפול בעודכם בארצות הברית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים