מבולבלים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/10/2011 | 09:13 | מאת: דנדן

אז ככה, יש לנו שתי בנות. בת החמש נגמלה בסביבות גיל שנתיים וחצי מחיתולים ביום אבל עד השבוע השתמשנו בלילה בתחתוני חיתול( היה ניסיון לפני כחצי שנה להוריד אבל הוא לא צלח ואחרי חודשיים של החלפת מצעים כשלוש ארבע פעמים בלילה שאלנו אותה אם רוצה לחזור לחיתול והיא נענתה בחיוב. ) אחותה הקטנה בת השנתיים גמולה ביום לגמרי ולפני כשבוע הורדנו חיתול גם בלילה(מיוזמתה,סירבה ללבוש..) וזה הולך מצויין. ובכן, הגדולה ראתה את אחותה הקטנה והחליטה שהיא גם רוצה.אנחנו כמובן שמחנו מאד שזה מגיע ממנה ומאז היא באמת ישנה בלי חיתול אך מרטיבה שוב בין שלוש לארבע פעמים בלילה. לא נראה שהיא לגמרי נרתמה לתהליך ו/או שיש לה איזשהיא יכולת לזהות את הצורך בלילה ולהתאפק או לקום. חשוב לציין שאבא שלה טופל בילדותו באמצעות פעמון מאחר וסבל מהרטבות לילה. שאלתי היא מה עלינו לעשות?? ואיך לעשות זאת מבלי לפגוע הבטחון שלה.. תודה, דנדן.

א. החזירו מיד את החיתול לשימוש מלא. ב. פנו לקבלת טיפול מקצועי למרפאת הרטבה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים