פיפי בלילה אצל ילד בן ארבע

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

19/09/2011 | 21:06 | מאת: הלנה

שלום רב. בני בן ה-4 גמול כבר כמעט שנה וחצי. במהלך היום אין בעיה , הוא אף פעם לא מפספס , למרות שהוא מחכה עד הדקה ה-99 ואז רץ מהר לשירותים. הבעיה שלנו היא בלילה, כל לילה בורח לו. ממש כל לילה. כשהתחלנו את תהליך הגמילה ,נפרדנו מהחיתולים ביום אך בלילה השתמשנו בהם, (זאת היתה טעות מספר אחת). לאחר מספר חודשים הפסקנו עם החיתולים בלילה ובסביבות שעה 2300 לקחנו אותו לשירותים, אך בסביבות השעה חמש בבוקר תמיד הוא היה מתעורר בגלל הפיפי שברח. ואז הוא ביקש לישון בלילה עם חיתול ונאלצנו להסכים! (טעות מספר שתיים) . בזמן שנת הצהריים בגן גם ברח לו. אחרי מספר חודשים אני ובעלי ביקשנו להוריד את החיתול בלילה והוא הסכים. ומאז הוא כל לילה עושה במיטה פיפי, אשמח לשמוע את דעתך בנושא, מה אנחנו יכולים לעשות כדי לעזור לו. תודה הלנה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים