התייעצות דחופה!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

18/09/2011 | 13:58 | מאת: דבורה

ד"ר שלום בתי בת השנתיים ו- 3 חודשים, התחלתי איתה תהליך גמילה בקיץ, לפני מספר ימים שמנו לב, גם לאחר בירור מול הגן ומול הסבתא שמוציאה אותה בצהריים שהילדה פשוט יבשה וזה אומר גם אחרי לילה שלם. התחלנו לדאוג, "כשעלינו" על זה היה ערב והלכנו למוקד חירום שהפנה אותנו לבי"ח. היינו 3 לילות ו-3 ימים בבי"ח מאיר, עשו אולטראסאונד שלפוחית השתן וכליות- יצא תקין, תוצאות בדיקות דם תקינות וגם שתן תקין ללא דלקת. נוירולג בא ובדק אותה ואמר שכנראה קשור לגמילה וזה פסיכולוגי, כנראה "התבלבלה" ולא עושה בכוונה. מה דעתך? כבר נתקלת במצב כזה? יש לי תור לאורולוג גם. תודה מראש על תשובתך ועל ניסיונך

מומלץ להמתין להתיחסותו של האורולוג.

21/09/2011 | 10:43 | מאת: דבורה

האורולוג אומר שכנראה זה פסיכולוגי(נתן לנו מספר בדיקות במידה ותמשיך לא לתת שתן או מעט) אבל חזרה לעשות פיפי בצורה סדירה, יש לומר, בחיתולים ויש לומר גם שלא הייתה מספר ימים בגן. הבוקר חזרה לגן, שאלתי אותה והראתי לה תחתונים יפים, אמרה לי"לא, לא את זה" שאלתי אותה"אז מה את רוצה?"אמרה"חיתול" המשכתי ואמרתי לה"אבל את ילדה גדולה את לא צריכה חיתול" לא רצתה לשמוע, מה עליי לעשות?!מה לעשות איתה בבית ואילו הנחיות לתת להם בגן, לא רוצה ליצור עליה עומס ושתרגיש לחוצה. יש לומר שעשיתי את אותו התהליך עם בני לםני 3 שנים והלך חלק ומהיר ביותר אבל היא מסרבת וזה לא שהיא לא מבינה כי להתאפק היא יודעת וגם עשתה מספר פעמים קקי ופיפי בסיר, אז מה קורה אצלה?אשמח להכוונה, תודה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים