מה דעתך?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

02/08/2011 | 10:03 | מאת: רווית

שלום רב, בני כבן חמש וחצי ונגמל כבר מגיל שנתיים ביום בלבד. עדיין הוא מרטיב בלילה. חשוב לציין כי מדובר בילד נורמטיבי לחלוטין . ניסינו לעשות מספר נסיונות להעיר אותו בלילה , אך ללא הועיל . שינתו חזקה מאוד ולכן הוא אינו מתעורר מזה . אני קונה לו תחתוני חיתול ומלבישה לו בלילה מבלי שהוא מרגיש. הוא יודע שבלילה הוא מרטיב , שוחחנו איתו רבות על כך.. אך אין שום שינוי . מה עליי לעשות?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים