גמילה מחיתולים לתאומים בני שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/06/2011 | 13:38 | מאת: יפעת

יש לי תאומים (בן ובת בני שנתיים וחצי) ולאחרונה התחלנו רק עם הילדה גמילה מחיתולים. יכול להיות שאולי לחצנו קצת יותר מדי על הילדיה וישבנו בשרותים פרקי זמן ארוכים מעט (רבע שעה עד עשרים דקות) בכל פעם, אבל הילדה לא שיתפה פעולה והפסקנו את התהליך (כבר חודש בהפסקה). התחלנו גמילה עם הילד ואיתו זה הולך מצויין! הילדה שרואה את אחיה רוצה גם לעשות את צרכיה מחוץ לחיתול אבל כאשר אנחנו מציעים לה לשבת עם הסיר או בשירותים היא מיד מסרבת. האם יש משהו לעשות כדי לעודד אותה לשבת בשרותים (הקראנו לא את כל הסיפורים הרלוונטים ואנחנו מאד סבלניים) מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותה לשבת בשירותים? (ניסינו להציע מדבקה אחרי כל פעם) תודה

המנעו לחלוטין מהפעלת לחץ על הילדה. הניחו לה להתקדם בקצב ובסגנון שלה. חישפו אותה בעדינות לספרים וקלטות בתחום ( למשל WWW.ASLAKSUMA.CO.IL)

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים