הרטבת לילה בגיל 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/06/2011 | 12:06 | מאת: ענבל

שלום, בתי האמצעית בת כמעט 5, גמולה מגיל שנתיים. עד לפני כחודשיים לעיתים רחוקות היתה מרטיבה בלילה. אנחנו מקפידים להרים אותה לשירותים בערך בשעה 23:00 בלילה. לפני כחודשיים החלה להרטיב על בסיס יומיומי. לא קרה שום שינוי בבית וגם לא בגן. לדעתי היא פשוט מתעצלת לקום לשירותים מאחר ואני יודעת שהיא מתעוררת ל "חצי עירות" כשבורח לה במיטה ומיד אח"כ חוזרת לישון. ניסינו את שיטת ההפתעות בבוקר אם המיטה יבשה אבל גם זה לא עוזר. האם יש משהו נוסף שאוכל לנסות כדי לשכנע אותה לקום לשירותים? תודה, ענבל

הילדה סובלת מבעיה של הרטבת לילה וזוהי טעות להאשים אותה בחוסר מוטיבציה. הנושא לא בשליטתה. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים