אחרי גמילה ושוב מרטיבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/05/2011 | 06:24 | מאת: הילה

שלום, ביתי בת השנתיים ו-9 חודשים נגמלה בצורה בוגרת ובהצלחה כולל בלילות. ברגע שהיא היתה מוכנה וביקשה תוך יום יומיים הגמילה הצליחה כולל בלילות שהיא קמה יבשה. היא גמולה בערך חודש.ללא פיספוס אחד בתקופה זו.כולל לילה. שלשום ואתמול התחילה להרטיב בלילה כבר 3 לילות ברציפות. ואתמול כשהתעוררה ורק החלפתי לה לבגדים נקיים עמדה וכאילו התאפקה ואז ראיתי שיוצא לה הפיפי. וגם בצהריים תוך כדי משחק פתאום בכתה שהפיפי בורח לה.... אתמול כל היום שאלתי אותה ולא חיכיתי שתבקש כדי שלא יהיה פספוסים. אבל הנה עכשיו בבוקר בדקתי ושוב היא הרטיבה בלילה. מה קרה פתאום? פתאום נעלמה לה השליטה? מה עושים? אני מאוד חרדה שמשהו השתבש בשליטה שלה .. אציין שיש לי תאומים שהיא הבת ועוד בן שגמלתי ביחד שניהם נגמלו יפה אפילו בלי טיטול בלילה!!! והנה עכשיו קורה הדבר הזה... מה עושים?

קיימת תופעה של הרטבה חוזרת אצל ילדים אשר נגמלו לחלוטין. לפעמים היא זמנית ונקודתית ולפעמים היא עשויה להימשך זמן רב ויש לבצע התערבות טיפולית. המתיני שבועיים. במידה והבעיה לא תעלם מעצמה כיתבי אלינו שוב.

01/05/2011 | 12:55 | מאת: ורדית

שלום ההרטבה החוזרת כבר כחדשיים. איזה סוג התערבות? שוב פעמונית?תודה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים