ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

23/04/2011 | 22:28 | מאת: יוסי

שלום רב ביתי עוד מעט בת 6, גמולה ביום מגיל 3 בערך, אבל בלילה נגמלה מחיתולים רק בגיל 5. היא עדיין מרטיבה בלילה ללא חוקיות כלל.לפעמים זה יכול להיות פעם בשבוע, ולפעמים כמעט כל יום. גם אם לוקחים אותה לשירותים 3 פעמים בלילה היא קמה רטובה. ולפעמים היא כלל לא הולכת לשירותים וקמה יבשה... האם יש לחכות שהצב יעבור לבד, או לטפל בנושא? (הילדה עולה עוד מעט לכיתה א' ואני מפחד שזה יפגע בביטחון העצמי שלה תודה על המענה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים