הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/04/2011 | 07:28 | מאת: ציפי

היי , לפני 8 חודשים ילדתי את בננו הקטן ,והגדול בן 4 נגמל, אך רק ביום . לפני כחודש ביקש להפסיק לשים לו טיטולים בלילה מכוון שהינו גדול ולא תינוק ,אך כל לילה מרטיב . איך לבצע הגמילה בצורה הטובה ביותר ? האם נכון להחזיר לו הטיטול בלילה ?

הילד סובל מבעיית הרטבת לילה. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. במידה ואינבם פונים לטיפול ניתן לשוב ולהשתמש בחיתול.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים