הרטבה פתאומית בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/04/2011 | 13:40 | מאת: רוני

שלום, בני בן שלוש וחצי שנים.מזה שנה ללא חיתול. מאזהורדת החיתול מעולם לא הרטיב בלילה . חזרתיהשבוע לעבודה לאחר חופשת לידה בת 5 חודשים.במשך השבוע נעדרתי יותר מהבית (יומיים לא התראינו כלל ובשאר ימי השבוע חזרתי בחמש ולכן נלקח מהגו על ידי אביו וחמתי).בימים האחרונים הרטיב בלילה. כיצד עלי להגיב?כמובן שהאשמה הציפה אותי מכל עבר!

א. נא שחררי את עצמך מרגשות אשם בנושא. ב. במידה והבעיה לא תעלם מעצמה בשבועיים הקרובים נא כיתבי אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים