בירור לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

24/03/2011 | 02:56 | מאת: ג.

שלום רב רציתי לברר לגבי טיפול אצלך איפה אתה מקבל מה העלות של הביקור האם יש השתתפות מקופות החולים ועד איזה גיל אתה מקבל כמו"כ האם שיטת הטיפול אצלך היא רק הזמזם כי במקרה שלי זה לא עבד ניסתי כמה פעמים הפעם האחרונה לפני כמה חודשים אגב אני בן 30 וסובל מהרטבה ראשונית כל לילה האם אתה חושב שתוכל לעזור לי כרגע אני עם חיתול בלילה תודה על תשובתך

הנך מוזמן לגלוש באתר www.kushnir.co.il תוכל למצוא שם תשובות לשאלותיך ואף למלא שאלון אבחון.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים