הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

20/03/2011 | 06:35 | מאת: יפעת

אני אמא למתבגרת בת 16 שמרטיבה בלילה מגיל 10 בערך כל לילה לא היה אז שום מקרה יוצא דופן שבגללו חזרה להרטיב למרות שנגמלה מחיתול בלילה בגיל מאוחר יחסית גיל 5 ניסינו כמה סוגי טיפולים כמו כדורים תרגילי התאפקות וכו' ושום דבר לא עזר יותר מדי הציעו לנו להשתמש בזמזם אבל כבר ניסינו את זה לפני שנתיים בערך וזה לא עזר משום שהיא ישנה חזק ועד שהיא התעוררה כבר הכל ברח לה בחיתול רצינו לשמוע מה דעתך האם יש טעם לנסות שוב את הזמזם או לנסות טיפולים אחרים או שיש סיכוי גם שזה יעבור לבד יש לה המון רצון ומוטביציה להגמל מזה כרגע היא ישנה עם טיטול בלילה וכל בוקר היא קמה רטוב למרות שבדרך כלל אני מחליפה לה באמצע הלילה וגם אז בדרך כלל רטוב מה שאומר שהיא מרטיבה בכמויות ובשני חלקי הלילה ולא כמו שאמרו לנו שבדרך כלל ההרטבה היא בחלק הראשון של הלילה (זה נכון ברוב המקרים?) מה אתה מציע?

נראה כי מדובר במקרה שגרתי של הרטבת לילה משניתשלום רב, תודה עבור פנייתכם,ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. במסגרת כזאת ידריכו אתכם כיצד להתגבר על נושא השינה העמוקה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים