תשובה אמיתית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/03/2011 | 14:01 | מאת: אורי

שלום לד"ר למה בכלל יש את הפורום זהז אם לשאלות אתה עונה ב "פנו למרפאה" "צריך טיפול במרפאה" הבנו שאתה מעוניין שכולם יבואו לטפל אצלך אבל זו לא מטרת הפורום. אז בבקשה אם כבר יש פורום כזה אז תענה תשובות ענייניות ובסופן תוסיף "מומלץ לפנות למרפאה".. לתשומת ליבך

שלום אורי, אני משתדל לענות לכל פונה באופן קצר, עיניני ומעשי. במידה ויש לך שאלה מסויימת שהינך מבקש תשובה יותר מפורטת לגביה נא כתוב אלי. בברכה ד"ר ברוך קושניר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים