גמילת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/02/2011 | 20:04 | מאת: נורית

שלום רב, בתי בת שנתיים וארבעה נגמלה מחיתולים לפני כחודשיים ועדיין בורח לה לפעמים בלילה. בהתחלה חשבנו שצריך לשאול אותה למה היאעשתה את זה ולהסביר לה שהיא צריכה לקרוא לנו, אבל די מהר הבנו שזו לא השיטה. עברנו לכך שהיינו מעירים אותה פעמיים בלילה והיא אכן הייתה עושה, עד שהיא אמרה שאין לה וכך היה וכשבועיים לא היה בעייה. ופתאום זה חזר, מה עושים? מה הדרך? חשוב לי לציין כמה דברם: 1) אני בהריון- חודש שישי 2) היה לאבא שלה בעיית הרטבה- האם זה יכול להיות גנטי? אשמח לקבל טיפים והצעות

א. הבעיה היא אכן גנטית. ב. ניתן להמתין מספר חודשים. ג. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים