היתאפקות

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/02/2011 | 12:22 | מאת: קרן

שלום , יש לי ילדה בת 4 , שגמולה ביום ובלילה עדין מפספסת (בעיקר בחורף ) הבעיה כרגע היא במשך היום היא מיתאפקת המון עד שהיא ממש חייבת לרוץ לשירותים ולעשות פיפי ואז יוצא שבורח לה קצת בתחתונים ובריצפה זה ממש מתסכל אותי כל פעם צריך להחליף לה ביגלל שרטוב ושהיא היתאפקה עד שכימעט לא יכולה להיתאפק אני מנסה להסביר לה המון אך מרגישה שהיא לא מקשיבה לי מה ניתן לעשות ? יש לך עיצה ? תודה רבה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.ברוב המקרים בהם קקימת תופעה של התאפקות ודליפות במהלך היום - הנלוויית להרטבה בלילה - מתמקדים בטיפול בלילה וכתוצאה מכך גם בעיית היום בעלמת.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים