הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

07/02/2011 | 08:40 | מאת: מאיה

יש לי ילדה בת 5 וחצי בזמן שעשיתי לה גמילה מחיתולים לקח לי יום או יומיים אבל עד היום היא מרטיבה בלילה כל יום בלי הפסק ועכשיו בחורף אני מלבישה אותה חיתולים בלילה כי זה בעיה עם הכביסה ואפילו לפעמים היא קמה בבוקר עם חיתול ובגדים רטובים מרוב שהיא משתינה ואם לא הלבשתי אותה חיתול משתינה כמה פעמים ולא מתעוררת ואם היא יושנת ככה סתם באמצע יום מיד לפני שעה היא מרטיבה למרות שיש לה הרבה שליטה בשטן שלה במשך היום .תעזרו לי כי זה בעיה מאות רצינית כל יום אני אומרת שזה דבר טבעי אף פעם לא קעסתי עליהה אבל הבעייה שיש לה אח יותר קטן ממינה שהוא לא מרטיב בלילה ואני מרגישה שזה מפריע לה בלי שהיא אומרת את זה.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים