הרטבת בני בן ה- 9.5 בלילה.

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

02/02/2011 | 13:33 | מאת: ע.ס.

שלום רב., בני נגמל מטיטולים בגיל 2.5. הגמילה הלכה מצויין גם ביום וגם בלילה. לאחר כמה שבועות היה לבני ריגרסיה, ואני משערת שזה בגלל שהייתי בהריון. הוא התחיל לפספס בלילה. ואח"כ היה מפספס המון גם ביום. לכן, החלטתי שאני מחזירה לו את הטיטול לעוד כמה חודשים. בגיל 3 שוב הורדנו את הטיטול, הגמילה ביום היתה טובה, אבל בלילה הילד המשיך לפספס. כאשר בני היה בן 6 לקחנו אותו לדר' שגיא,וזה עזר למספר חודשים. ושוב בני התחיל לפספס בלילה. היום בני בן 9.5 ואני ממש מתחילה כבר לדאוג מתי הוא יגמל מפיספוסים גם בלילה. האם יש לך טיפים איך לגמול את בני? האם ישנם תרגילים אותם בני יכול לבצע על מנת לחזק לו את מערכת השתן. אודה לך מאוד באם תוכל לעזור לנו. ע.ס.

שלום רב , ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים