הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/02/2011 | 11:20 | מאת: ליאת

ביתי בת 4 היא מרטיבה בלילות ( כמעט כל לילה ) למרות שאני מעירה אותה בסביבות השעה 2 בלילה לגשת לשירותים . בימים האחרונים היא גם התחילה לעשות קקי בתחתונים ילדה שהייתה גמולה לגמרי מגיל שנתיים וחודשיים . אני מאוד מודאגת מההתנהגות שלה בתקופה האחרונה ,התנהגות קיצונית של בכי וצעקות רק בבית ,בגן הכל ממשיך כרגיל ומצויין . מה עושים ?

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

02/02/2011 | 09:33 | מאת: הרטבת לילה

מה הוא אותו זמזם עליו אתה ממליץ ( ריתי בהרבה פניות )

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים