בן 4.5 שהחל פתאום להרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

31/01/2011 | 19:31 | מאת: אמא מודאגת

שלום ד"ר בני בן 4.5 ילד בוגר לגילו ונורמטיבי גמול מגיל 2.5 ומעולם לא הרטיב בלילה. לאחרונה החל ל"ברוח" לו השתן במהלך היום וגם בלילה לא באופן סדיר . האם הבעיה הינה שכיחה האם עליי לטפל בכך? האם עליי לחשוש שזו בעיה שנובעת ממשהו נפשי אצל הילד? אשמח לתשובה תודה

מדובר בבעיה שכיחה של הרטבה משנית בלילה המלווה על ידי הרטבה בזמן ערות.ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים