בן 5.5 ובן 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/01/2011 | 20:53 | מאת: גאולה

שלום, יש לי 2 בנים שמרטיבים בלילה, כל לילה, ויותר מפעם אחת בלילה. כרגע הם עם טיטולים. הזמזם האלקטרוני לא עוזר. גם אני אימם, הרטבתי בערך עד כיתה ה או ו'.קיבלתי כדורים וזה הפסיק. אני מעוניינת בטיפול תרופתי עבורם. האם כדאי בגילאים האלו? מה תופעות הלוואי?הגדול רוצה לישון אצל חברים ולא יכול. אודה לעזרתכם, אמא מודאגת

נראה כי יהיה אפשרי לסייע לכם באמצעות טיפול המשלב זמזם אלקטרוני אלחוטי יחד עם תרופה ( מינירין ) בהדרכה, ליווי ומעקב מקצועי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים