גמילה מקקי - גיל 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/01/2011 | 12:21 | מאת: מירי

הבן שלי בן 3 גמול מפיפי בערך 4 חודשים ביום ובלילה ולא מפספס. הוא לא מוכן לעשות קקי בשירותים יושב דקה וקם הוא עושה רק בתחתון כול יום גם בבית וגם בג. עשה קקי בשירותים רק 3-4 פעמים כול התקופה. לי נראה שהוא מפחד. איך אני עוזרת לו?

04/01/2011 | 21:07 | מאת: יעל

היי, מאחר ואנחנו באותה הסירה רציתי לשאול בנוסף איך ניתן לעזור לילדה בת 3.5 שגמולה מפיפי יום ולילה כבר כמה חודשים ומבקשת טיטול כשיש לה קקי? (לא מוכנה בשום פנים לעשות באסלה/ ישבנון/ סיר. תודה מראש.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים