הרטבת לילה אצל בן 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

03/01/2011 | 12:13 | מאת: מיכל

שלום, בני בן 5.3 גמול מגיל שנתיים. בלילה הוא מפספס באופן קבוע למרות שאנחנו לוקחים אותו לשירותים לפני השינה וגם תוך כדי השינה.טבלת מדבקות והפתעות לא עוזרת הוא ממש מתאמץ אך לא מצליח הוא שמח שקם יבש ולא מבין איך הוא לא מצליח לקום ולא מרגיש. מה עושים? לילד יש הפרעת קשב וריכוז יכול להיות שזה קשור?

ללא קשר להפרעת הקשב והריכוז ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים