הרטבת לילה אצל ילדה שכבר היתה גמולה 7 חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

26/12/2010 | 14:32 | מאת: ינשוף

שלום רב ביתי הבכורה (3 שנים ו9 חודשים) חזרה להרטיב בלילה. יש לציין שהיתה גמולה כבר למעלה מ7 חודשים. לאחרונה לקתה בדלקת בדרכי השתן שגרמה לה לבריחות שתן בלילה. הדלקת טופלה באנטיביוטיקה אבל עדין ההרטבות נמשכות. בנוסף, נולדה לה אחות קטנה לפני חודשיים ואנחנו חושדים שזו סוג של תגובה למצב החדש. מה דעתך ומה ניתן לעשות? תודה

מדובר בהרטבה מישנית. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים