תהליך גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/12/2010 | 18:06 | מאת: עתליה

בתי עוד חודש בת 3. לפני חדש התחלנו תהליך גמילה מוצלח - למעט ביומיים הראשונים טפו טפו בלי פספוסים במתן שתן. בשנת צהריים יבשה לגמרי ובלילות בד"כ יבשה (בנתיים ישנה עם תחתוני גמילה בגלל הקור..) הבעיה היא ביציאות - למעט פעמיים שהיו יזומות על ידנו עושה בתחתונים ומייד מבקשת שיחליפו לה. לא הייתה שום טראומה בנושא ובכל פעם כשנשאלת על הפעם הבאה היא אומרת שתעשה בשירותים. האם צריך איזו התערבות או האם המצב צפוי לעבור לבד ותוך כמה זמן בד"כ? תודה

באם הבעיה לא תחלוף מעצמה בחודשים הקרובים מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים