הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/12/2010 | 09:22 | מאת: אני

יש לי שתי בנות אחת בת שלוש השנייה בת ארבע ושלושה חודשים. שתיהן סובלות מהרטבת לילה יומיומית וזאת למרות שלשתיהן היתה תקופה יבשה, לגדולה היתה תקופה של ארבעה חודשים יבשים ואז ההרטבה חזרה בגדול ואצל הקטנה הייתה תקופה של חודש יבש ואז חזרה ההרטבה. אני חסרת אונים וכבר אין לי מושג מה לעשות שום דבר לא עוזר לא מתנות לא מדבקות לא עוזר שאני שולחת אותן לשירותים לפני השינה. לאחרונה שמתי לגדולה שעון מעורר שצילצל באמצע הלילה במטרה שהיא תקום ותלך לשירותים, הילדה המשיכה לישון...השינה שלה מאוד חזקה והיא אומרת שהיא לא מרגישה שיורד לה פיפי....................... מה עושים? מחזירים טיטול? אשמח לתשובתך!

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה בטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה , ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

19/12/2010 | 11:47 | מאת: אני

אתה חושב שזמזם אלקטרוני יעזור לה למרות שהיא לא מתעוררת משעון מעורר שמעיר אותי ואת בעלי?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים