הרטבת לילה אצל ילד בן 3 וחודשיים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/11/2010 | 17:13 | מאת: מרדכי

שלום, הבן שלי בן 3 וחודשיים בערך, גמול מעל לחצי שנה (גמילה שעברה ממש חלק - כולל לילות). בחודש האחרון בערך הוא מרטיב בערך פעמיים בלילה כמעט כל לילה. ניסינו להמעיט בשתיה בלילה או לקום לפיפי אבל ללא הצלחה. הנושא מתחיל להפריע גם לו מכיוון שכל בוקר הוא רטוב וצריך מקלחת וכמובן הגירודים מהפיפי. מיותר לציין שכל עניין הכביסות היומי לא תורם לבעיה, ואנחנו מסנים לנחש מה יהיה בחורף עם שמיכת הפוך. אודה על תשובה או רעיון איך להסביר/לעזור/למנוע את ההרטבה, בעיקר עבור הילד תודה מרדכי

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים