הרטבת לילה פתאומית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/10/2010 | 22:38 | מאת: שלי

בתי בת ה3 ו3 חודשים גמולה יום ולילה מזה שנה ללא כל בעיה ופספוסים(מלבד בימים הראשונים לגמילה).לפניי כשלושה ימים נגמלה מהמוצץ לגמריי כשזה בא ממנה ,אני אפילו לא דיברתי על זה,היא פשוט החליטה לזרוק את כל המוצצים לפח הגדול ובזה נגמר סיפור המוצצים ,אך בתיאום מפתיע מאותו יום זה הלילה השלישי ברציפות שהיא מרטיבה בלילה (כפעמיים בלילה)ואפילו לא מתעוררת מזה.האם יש קשר בין הדברים?מה עליי לעשות?

17/10/2010 | 23:58 | מאת: יונתן קושניר

אני לא יודע אם יש קשר אבל בתהליך גמילה ישנן עליות וירידות. תנו לזה קצת זמן יכול להיות שההרטבה תעלם כמו שבאה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים