הרטבה אצל ילד בגיל 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/10/2010 | 15:53 | מאת: שירלי

שלום רב, בני בן ה- 4 התחיל לאחרונה לפספס פיפי בכל שעות היום (זאת לאחר שהיה גמול לחלוטין בשעות היום) מה יכולה להיות הסיבה לכך? חשוב לי לציין שהוא התחיל גן חדש (עיריה) בספטמבר וכמו כן, התחלנו איתו תהליך של שינה במיטתו שכן הוא היה ישן איתנו במיטה כי סירב לישון בחדרו מפאת פחד לטענתו. כמו כן, אינני מצליחה לגמול אותו מפיפי בלילה (מנסים כבר שנה וחצי) אודה לעזרתך ותשובותיך. אנחנו ממש חסרי אונים... שירלי

17/10/2010 | 23:59 | מאת: יונתן קושניר

שלום, אצל כ 20% מהילדים שסובלים מהרטבת לילה ישנה גם תופעה של בריחת שתן במהלך היום. בד"כ כתוצאה מהטיפול בלילה הרטבת היום נעלמת. בכל מקרה כדאי שתתיעצו גם עם הרופא המטפל

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים