מרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

13/10/2010 | 15:28 | מאת: דנה

שלום רב, הילד שלי הוא בן 4 ילד סנביץ הוא מגיל שנתיים גמול ביום ולא בלילה לפני כחצי שנה הילד ביקש לישון עם תחתונים וזה מה שעשינו אבל חוץ מ2 לילות יבשים בלבד.... היל קם רטוב גם עם אני לוקחת אותו 3 פעמים בליליה לעשות פיפי זה לא עוזר בבוקר הוא קם רטוב. השאלה שלי אולי אני צריכה להחזיר לו את החיתול ללילה? ובקיץ הבאה לנסות שוב? או שלא להחזיר ולהמשיך כך? תודה

18/10/2010 | 00:01 | מאת: יונתן קושניר

את יכולה להחזיר לו את החיתולף להקל עליכם ולנסות שוב בהמשך. אם זה כבר נמשך תקופה, לא נראה לי שיש טעם להמשיך בצורה הזו כרגע.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים