עזרה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/10/2010 | 20:54 | מאת: ורד

שלום דר'. ביתנו היחידה בת ארבע וחצי. בגיל 8 חודשים התגלה רפלוקס בדרכי השתן דו צדדי דרגות 2 ו-1. היתה במעקב נפרולוגים וארולוגים. בגיל שנתיים וחצי התחלנו גמילה מיוזמתה. חודש אחרי הגמילה אושפזה עם דלקת קשה בשתן . לאחר שחרורה מבית החולים התחלנו במתן אנטיביוטיקה כטיפול מונע. במשך שנה הכל היה רגוע. הרופאים החליטו להפסיק והדלקת חזרה , חזרנו שוב לאנטיבוטיקה לעוד חצי שנה לאחר חצי שנה שוב הפסקה ודלקות חוזרות בשתן (כיס שתן ) עברה מיפוי פעמיים נמצא תקין, אולטרהסאונדים נמצאו תקינים מלבד עובדה של חוסר ריקון עד הסוף של שלפוחית השתן- תמיד נשארת שארית גם לאחר התרוקנות. הרופאים החליט להפסיק עם האנטיביוטיקה ואני העברתי אותה לחמוציות יום יום. העניין הוא שהיום יש רגיעה יחסית ארוכה מדלקות / תודה לאל אבל הרופאים מבקשים יותר נכון דורשים שהיא תתרוקן באופן יזום כל שעתיים. זה אומר שאנחנו כבר שנתיים לא ישנים לילה רצוף כי אנחנו מכוונים שעון על מנת לקחת אותה אחרת היא מתאפקת שעות ולבסוף מפספת. מה אנו יכולים לעשות אחרי שנתיים שאנו לוקחים אותה לילה לילה רדומה להתרוקן, על מנת שתעבור היום גמילה טובה תוך שמירה על בריאותה .??? תודה

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים