גמילה- בן שנתיים וחמישה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/10/2010 | 10:01 | מאת: דנה

שלום רב, גמלתי את בני בן שנתיים וחמישה חודשים לפני כחודשיים, היות והילד הראה סימני מוכנות ברורים- הסיר חיתול ועשה את צרכיו הן בסיר והן בשירותים ללא שום בעיה. ואכן, במהלך חודש שלם כמעט ולא היו פיספוסים בכלל, והגננת אף הורידה לו חיתול בשנת צהריים היות והתעורר יבש יום יום. הבעיה החלה כעבור חודש, עם המעבר לגן חדש. הילד נוהג לפספס פיפי לפחות פעם פעמיים כל יום. ( ראוי לציין שבבית כמעט ואין פיספוסים בכלל). אודה לעצתך.

המתינו מספר שבועות. ייתכן מאד שיחד עם שיפור ההסתגלות שלו לגן החדש גם השליטה בסוגרים תשתפר.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים