הרטבה משנית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

28/09/2010 | 22:49 | מאת: יונה

ד"ר קושניר שלום רב, בני שחר בן 3 וחצי גמול לגמרי קרוב לתשעה חודשים. לאחרונה הוא שב להרטיב בלילות בתדירות של כמעט כל יום. אני נמצאת כרגע בשלבי הריון מתקדמים ואנחנו מדברים על התינוק שעומד להצטרף למשפחתנו ושחר מראה התלהבות והתרגשות לקראת הלידה. דבר נוסף הוא שאנו חיים באוסטרליה ואחותי הייתה אצלנו בביקור של חודש וההרטבה החלה יומיים לפני שהיא עזבה,חשוב לציין ששחר קשור אליה ומאוד אוהב אותה. האם לדעתך יכול להיות קשר בין ההרטבה לבין אחד הגורמים שציינתי, ואם כן מה אתה ממליץ לי לעשות? כיצד לדעתך עליי לפעול? תודה מראש..

אם הבעיה לא תעלם מעצמה תוך שלשה שבועות ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.יש בידינו בארץ כיום אמצעים המאפשרים לטפל בבעיה גם בילדים הגרים בחו"ל.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים