הרטבות יום וליליה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

21/09/2010 | 15:23 | מאת: אמיר

בתי בן שנתיים ואחד עשר חודשים, מרטיבה ביום ובלילה, הגמילה מחיתולים נעשתה בגיל שנתיים וחצי ונראה היה שהולך לא רע למעט הגמילה בלילה. לאחר חודשיים טובים (ביום) כמעט ללא פיספוסים, חלה רגרסיה חדה, כיום מרטיבה 4-5 פעמים. במקרים מסויימים השתן בורח בדרך לשירותים. קיים שינויים התנהגותיים נוספים כגון השתוללות יתר שהחלו במקביל לרגרסיה. אשמח לקבל את חוות דעתך.

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

19/01/2011 | 08:34 | מאת: שוליחן

נסיונות השיווק שלך את עצמך בפורום מאוד צורמים לעין!!! מרבית תשובותייך מסתכמות ב:"הפתרון הוא זמזם אלקטרוני!" מעניין למה אתה ממליץ דווקא על זה?!?

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים