סירוב לעשות קקי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/09/2010 | 21:06 | מאת: יפעת

הבן שלי בן 3 ותשעה חודשים לפני כ-4 חודשים נגמל לבד גם מפיפי וגם מקקי (בלילה עדיין עם חיתול)הגמילה מהפיפי עברה בהצלחה רבה, הגמילה מהקקי התחילה קצת יותר קשה (פספוסים בתחתונים) ולאחר שבועיים פיתח אנטי ונאלצנו להשתמש פעם אחת אפילו בנר גליצרין, אבל אז הוא החליט שהוא כן רוצה לעשות קקי בשרותים ואפילו היה עושה פעמיים ביום. לפני כחודש וחצי שוב פעם שינה את דעתו וכרגע הוא עושה קקי רק מתי שהוא כבר מתפוצץ.\ ניסינו את כל השיטות (שיטת המתנות, שיטת המדבקות וכו')אפילו ניסיתי לעזוב אותו ולא להציק לו בעניין אבל זה לא עזר, כרגע המצב שאני מאד מתוסכלת מהעניין מכיוון שאני רואה שזה מאד כואב לו ומציק לו, ברצוני לציין שברגע שהוא מחליט כן לעשות הוא מאד מאושר ושמח שהקקי יוצא. אשמח לעצה

פנו אל רופא הילדים בשלב זה.

16/09/2010 | 11:32 | מאת: יפעת

אכן פניתי לרופא ילדים ורופא (אחרי שצעק אלי)נתן לי נרות גליצרין ו/או חוקן, אך אינני רוצה להעביר אותו בעינוי הזה, האם יש עצה נוספת

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים