הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

15/09/2010 | 07:38 | מאת: צהלה

שלום בני בן 5 וחצי, גמול מגיל שנתיים וחצי כמעט,כאשר נגמל גם בלילה אך הקפדתי לא לתת לו לשתות לפני שינה במהלך כל התקופה הוא מפספס בלילה אם לא עשה פיפי לפני שהלך לישון ז"א לא מתעורר כדי ללכת לשירותים. זה קורה עד היום. מה אפשר לעשות ולמה זה קורה? תודה

15/09/2010 | 16:03 | מאת: יונתן קושניר

שלום, כ 20% מהילדים בגיל בנך סובלים מהרטבת לילה, ישנו איזשהו שיבוש במנגנון ששולט על על הסוגרים בלילה. הטיפול שהוכח מחקרית כטוב ביותר לבעיה זו הוא שימוש בזמזם הרטבה. את יכולה לפנות למרפאה שמתמחה בזה כדי לפתור את הבעיה ולהגיע ליובש בלילה בלי קשר אם שתה או לא שתה, אם התפנה או לא התפנה לפני השינה. יונתן קושניר פסיכולוג מרפאות ד"ר קושניר לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים