ילד בן 6 מרטיב ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

12/09/2010 | 09:59 | מאת: אלמוני

ילד בן 6, נבון מאוד, לעיתים חולמני (מרוכז במשחקיו?), הורים פרודים אבל גרים בסמיכות זל"ז. הילד הפסיק להרטיב לפני שנים, חזר להרטיב אחה"צ. הוא מחפה על כך שאלו מים מהברז, או כל מיני המצאות אחרות. כאשר תגמלתי אותו בפרס אי הרטבה במשך שבועיים, הייתה ירידה משמעותית בהרטבה, והוא קיבל את הפרס. מייד לאחר קבלת הפרס הוא חזר לסורו. אציין שהילד היה עד לצרחות היסטריות של האם על האב, הוא בטיפול רכיבה על סוסים, וטיפול רגשי נוסף. עצתך בבקשה , תודה ושנה טובה.

15/09/2010 | 16:05 | מאת: יונתן קושניר

האם את מגבילה אותו בשתיה לפני השינה או מעירה אותו באופן יזום כדי שילך לשירותים? יונתן קושניר פסיכולוג מרפאות ד"ר קושניר לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה

15/09/2010 | 18:23 | מאת: אלמוני

הבעייה לא קיימת בליילה אלא רק ביום - אחה"צ.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים