צריכה את התערבותך בבקשה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/08/2010 | 08:46 | מאת: יפעת

ד"ר קושניר שלום ילדי - תאומים בני 7 מטופלים אצלך בסניף יהוד אצל מיכל ביום רביעי האחרון היינו אמורים להפגש עמה לצורך סיכום 3 שבועות טיפול , הילדים חלו ונבצר ממני להגיע לפגישה . מאז ועד היום אני משאירה הודעות למיכל והיא לא חוזרת אלי , האם הכל בסדר איתה ? חשוב לי לא לפספס שום שלב בטיפול על מנת להגיע לתוצאות טובות ,אודה לעזרתך ...בהשגת מיכל ויצירת קשר עימי בהקדם ...תודה וסליחה על ההטרדה בתודה מראש דיניסמן יפעת 050-6653812

22/08/2010 | 09:41 | מאת: יונתן קושניר

היא תיצור איתך קשר יונתן קושניר פסיכולוג מרפאות ד"ר קושניר לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים