בן 3 לא גמול לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

10/08/2010 | 16:50 | מאת: כככ

בני בן 3 וחודשיים גמול כבר שנה אך רק בשעות היום בשעות הלילה הייתי שמה לילד טיטול לפני לכתו לישיון כבר 5 חודשים בניסיון להוריד את הטיטול בלילה ללא הצלחה הילד מבקש ללכת לישון בלי טיטול אך תמיד מתעורר רטוב - לא היה אף פעם לילה יבש חשוב לציין שלפני לכתו לישון ומיד כשהוא מתעורר הוא עושה בשירותים ההרגשה היא שהילד לא מודע שש לו פיפי - קקי אף פעם לא עשה בלילה אני מתוסכלת ומיואשת ורוצה מאוד לעזור לו אשמח לעזרתכם

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים