חזר להרטיב - ילד בן 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/08/2010 | 13:46 | מאת: אימא מודאגת

שלום, הנני אם לילד מקסים כבן 5. מיזה 2 לילות הוא מפספס פיפי. הוא קם בבוקר כולו רטוב. עושה רושם שלא מפריע לו במיוחד. למעט חיידק שיש לו בגרון ונטילת אניטביוטיקה - אין שינוי בחיי היום יום שלו. אני לא יודעת כיצד להגיב או להתנהג, אבל מצד שני אני מנסה להסביר לו שאם יש לו פיפי עליו לקום בלילה. עלי לציין שעד לפני 4 חודשים, לפני לכתי לישון היתי מרימה אותו לשירותים. אבל קרה פעם שנרדמתי ולא הרמתי אותו לשירותים ואז ראיתי שהוא קם יבש. וכך זה נמשך 4 חודשים ללא פיספוס אחד. האם זה אומר שהוא ברגרסיה? כיצד עלי לנהוג לנוכח המצב החדש? בברכה אימא מודאגת

אם הבעיה לא תעלם מעצמה תוך שלשה שבועות מומלץ לפנות לסיוע במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים