בן 12 מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/08/2010 | 13:44 | מאת: לוגי

שלום רב, בני ילד בן 12 עם הפרעת קשב וריכוז לוקח קונצרטה. בגיל 2 נגמל מחיתולים ידע לקום בלילה ולכאורה נגמל לחלוטין בגיל 4 כשאחיו הקטן נולד החל להרטיב בהתחלה בלילה ואף כשנח בצהריים היה מתעורר רטוב. פנינו לרופאים אמרו לנו בגלל האח הקטן תופעה חולפת הוא יגמל בבוא הזמן . ההרטבה אצלו היא לא סדירה לעיתים כל לילה ואפילו פעמיים בלילה לעיתים חודש חולף והוא לא מרטיב בחורף מרטיב יותר בקיץ פחות. פנינו לטיפול דרך המרפאה שלנו נתנו לא פעמונית .הפעמונית צפצפה והילד לא התעורר והוא המשיך להרטיב הוא ישן שינה עמוקה מאוד ואין כמעט דבר שיכול להעיר כולל כשהוא רטוב מכף רגל ועד ראש. כשזה לא עזר נתנו לו מינרין 2 כדורים ביום והוא אכן לא הרטיב אך כשהיינו מפסיקים שוב חזר להרטיב. העובדה שהילד בן 12 מרטיב פוגעת בביטחון האישי שלו הוא לא הולך לישון אצל חברים בטיולים שהוא צריך לישון כל הלילה הוא פשוט לא יישן פן ירטיב.אנחנו לא יודעים מה לעשות ואיך לפתור את בעיית ההרטבה שהיא לכשעצמה בעיה מעיקה על כולנו בעיקר עליו אך גם על כל הנספחים שלה. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לנו אנחנו די מיואשים. אנחנו חברים בקופת חולים הכללית. תודה מראש אמא מודאגת

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות טיפול בזמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים