בן 3 מתן שתן מרובה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/07/2010 | 13:33 | מאת: שרה

שלום , בני בן 3 ו3חד' גמול יום ולילה כבר כ 4 חודשים בערך . בהתחלה הגמילה עברה מצויין , שתן וצואה בשירותים בלי חששות בכלל וכמעט בלי פספוסים. לאחרונה מתאפק ובימים האחרונים ממש בורח לו יותר מדי , בהתחלה חשבתי שזה בכוונה אך אני רואה שלא , ממש ירידה רצינית של שתן . לפני שינה מקפידה לא לתת לו לשתות , כשעה לפני השינה , הוא הולך מספר פעמים לשירותים ועדיין יכול להרטיב במיטה כשעה אחרי השינה . האם זאת בעיה אורולוגית או משהו שקשור בשליטה ? כי הוא ממש היה בשליטה מצויינת בהתחלה . תודה

א. מומלץ לפנות לבירור אצל רופא הילדים. ב. ניתן לטפל בשתי התופעות באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים