"לא יוצא לי"

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

11/07/2010 | 00:36 | מאת: מ

בתנו בת שנתיים ועשרה חודשים. רק עכשיו החלטנו לגמול אותה, כי לפני 5 חודשים נולדה לנו בת ולא רצינו להקשות עליה מעבר ללידת אחות. ביום הראשון היא הרטיבה בלי הפסקה (הגיוני). למחרת במעון היא הרטיבה, אבל גם הלכה לשירותים. מאז עברו כמה ימים. במעון היא הולכת ועושה , וכמעט לא מרטיבה, אבל בבית היא מתאפקת. היא יושבת זמן קצר על האסלה (בשמחה!), ואז אומרת שלא יוצא לה. כשראינו שהיא ממש מתאפקת (וסובלת) אמרנו שלא משנה איפה הפיפי יצא, ובאיזשהו שלב יצא לה . מאז היא לא עושה כלום בשרותים, משתדלת להתאפק, לא רוצה טיטול (כי "אני גדולה") ואנחנו לא כ"כ יודעים מה לעשות. יש לציין כי הילדה מאוד בוגרת לגילה, והתפתחותה השפתית מעל לממוצע (לדברי הגננות).נשמח לעצה!

נסו להתעלם מן הנושא במשך כשבועיים. במידה והבעיה לא תעלם מעצמה כיתבו אלינו שוב.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים