גמילה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

06/07/2010 | 11:11 | מאת: מורן

שלום רב . יש לי ילד בן שלוש אשר גמול מחיתול במהלך היום כבר כמעט שנה{קקי+פיפי} למעשה הוא עם חיתול רק בשינה צהרים/ערב ונסיעות ארוכות שהוא עלול להירדם בהם! בני עדיין שותה מבקבוק לפעמים, במיוחד בערב לפני השינה הוא רגיל שיש לו בקבוק מים ליד המיטה ולפני שהוא נרדם הוא שותה ממנו ממש הרבה לפעמים הוא מסוגל לגמור בקבוק שלם! זה מן הרגל מאז שהוא קטן! בחודשיים האחרונים התחלתי לדבר איתו על גמילה בלילה כי אני חושבת שהגיע הזמן ואולי עשינו טעות שלא גמלנו אותו מהלילה כבר בתחילת הגמילה. ניסיתי אפילו פעם אחת לתת לו לישון בלי חיתול וקמתי פעמיים בהפרש של שעתיים להחליף לו סדינים עד שנשברתי ושמתי לו חיתול. אבל הבעיה כאן לדעתי היא לא הגמילה בלילה אלא השתיה המרובה שלו לפני השינה! נסיתי לדבר איתו ולהסביר לו שהוא צריך להפסיק לשתות הרבה לפני השינה כי הוא כל פעם יתעורר עם פיפי אבל הוא ממש לא מוכן לוותר הוא כל רגע מבקש לשתות ואומר שהוא ישתה רק "קצת".... אני ממש מתוסכלת איך אני יכולה לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה בתודה מורן

מומלץ לפנות לטיפול באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים