גמילת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/06/2010 | 15:11 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן ה3.5 גמול מזה כ- 10 חודשים יום ולילה. לפני כחצי שנה חזר להרטיב לילה לילה- כפי הנראה קשור לעובדה שנולדו לו 2 אחיות תאומות. קנינו לו חיתולי גמילה אך בדר"כ נמנע משלים אותם. מזה כ- 5 ימים הוא מתעורר יבש וזה כמובן משמח אותנו מאד. שאלתי היא למעשה מתחלקת לשתיים-1. הילד לא מתעורר בלילה לבקש פיפי- האם בסדר ופשוט מתאפק לבוקר. 2. לאחר כמה לילות של התעוררות יבשה הילד נחשב גמול. תודה

א. ילדים רבים ישנים רצוף ולא מתעוררים לשירותים בלילה. ב. המשיכו לעקוב אחרי הילדה - אין כרגע צורך בטיפול.אחרי שלשה שבועות של יובש רצוף אפשר יהיה לקבוע כי גמולה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים