הרטבת לילה והרטבת יום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

16/06/2010 | 21:32 | מאת: גלי

שלום רב בני בן כמעט 4 עדיין מרטיב ביום ובלילה, הגמילה מחיתולים נעשתה בגיל שנתיים וחצי ונראה היה שהולך לא רע למעט הגמילה בלילה. עד היום אנחנו נוהגים לקחת אותו מתוך שינה לשירותים כשעה לאחר שהוא נרדם וככה הלילה עובר בשלום ויבש ואם לא אנו עשויים למצוא אותו בבוקר מתעורר עם מיטה רטובה. העניין הוא שגם במשך היום הוא עשוי להרטיב ונראה כאילו הוא לא שם לב היה עסוק או שכח וכולי ניסינו המון שיטות תגמולים כאלה ואחרות כולל הפחתת שתיית נוזלים בבוקר, יש לציין כי אנחנו עברנו לגור בחו"ל לפני כשנה ונתינו לייחס את ההרטבות היומיים לחלק מסימפטומים של סטרס שהילד חווה כתוצאה מהשינוי הזה, אך נראה שאין כל שינוי במצב ההרטבות יכול להיות שבוע נפלא ללא פספוסים ואחריו שבוע רטוב אשמח לקבל עצות בנושא איך עלינו לנהוג ומה לעשות אם עלי לפנות להכוונה רפואית תודה גלי

ניתן לסייע לכם בפתרון בעיית ההרטבה בלילה ובעיית ההרטבה ביום באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה,ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.ניתן לסייע לכם בדרך זו גם כאשר אתם שוהים בחו"ל.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים