גמילת 2 ילדיי מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

09/06/2010 | 13:34 | מאת: שלי

054יש לי ילדה בת 3 ובן בן 5. הילדה נגמלה מחיתולים ביום כבר לפני כשנה ובלילה נגמלה לפני כ 3 חודשים לבד (הייתי מגלה שהיא קמה בחושך לבד לשירותים ועושה צרכיה). בחודשיים האחרונים היא עושה פיפי בכל מקום וכמעט ולא מתאפקת (אפילו כששואלים אותה אם יש לה פיפי והיא אומרת שלא ואחרי כמה דקות "בורח" לה) אבל בלילה עדיין היתה מתאפקת ולכן הבנתי שזו בעיה כנראה התנהגותית. לאחרונה החלטנו לגמול את הבן בן ה 5 מחיתולים בלילה ומאז היא גם בלילה מפספסת (וגם הוא) אני מבינה שהשיטה של להעיר אותם בלילה שגם ככה לא יעילה במיוחד. איך אפשר להתמודד עם המצב? גם של הבת ש"בורח" לה ביום ובלילה וגם עם הבן שלא יודע להתאפק...?

ניתן לסייע לכם בפתרון בעיות ההרטבה אצל שני הילדים במסגרת הדרכה,ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים