הרטבה בגיל 6.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

06/06/2010 | 14:21 | מאת: אור

בני בן 6.5, ילד חברותי פעיל פיזית וסקרן. הבעיה היא שהוא עדיין מרטיב בלילה. עד לפני שלושה חודשים לקחנו אותו מדי לילה לשירותים (כשהוא למעשה ישן), אם לא - הוא הרטיב בערך בחצות הליל שברוב הפעמים הוא אפילו לא מתעורר, רק בבוקר שמנו לב שהוא הרטיב.. (לציין שמעולם לא כעסנו עליו ואפילו התעלמנו). לפני שלושה חודשים הצעתי לו תגמול במידה ולא ירטיב, והוא פשוט הפסיק להרטיב! בהתחלה הוא קיבל מתנה על כל יום שלא הרטיב ואח"כ על שבוע שלם, ושבועיים וכו'. במשך חודש שלם אפילו פעם אחת הוא לא פספס ואף קם לפעמים בעצמו לעשות פיפי!! כ"כ שמחנו וחשבנו שהבעיה מאחורנו. אבל אז הוא שוב התחיל לפספס ונכון להיום הוא מרטיב בממוצע 2-3 בשבוע וגם המתנות כבר לא עוזרות יותר... מה ניתן לעשות? האם זו בשליטה שלו או לא? (לציין שהיום ברגע שהוא מרטיב הוא מייד מתעורר)

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים