הרטבה בגיל 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

05/06/2010 | 01:01 | מאת: גס

שלום רב, בני בן ה-7 נגמל מהרטבת יום בגיל 3. מאז ועד היום מרטיב מספר פעמים בלילה. בגיל 6 ובשיתוף פעולה מצידו טופל כחצי שנה במרפאה מובילה לטיפול בנושא (פעמונית וכו') ללא כל הטבה. הפסקנו ברגע שחשנו שהדבר גובה ממנו מחיר נפשי. מאז החורף האחרון משתמשים בתחתונים סופגים של אגיס. שאלתי , האם (בהסתברות גבוהה)הבעיה תחלוף מעצמה תוך מספר שנים ללא טיפול ? אציין כי הילד הינו ילד "רגיל" בכל תחום אחר , אהוד ופופולרי..

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית המתמחה בתחום. זאת למרות שניסיתם טיפול בעבר. אם לא תטפלו בבעיה היא עשויה להמשיך ללא פתרון במשך עוד שנים אחדות.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים