ריגרסיה - בת 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

30/05/2010 | 14:58 | מאת: שי

בתי בת 4, נגמלה בגיל 2 ללא שום בעיה ביום ובלילה. הבעיה - מאחר והיא שותה המון מים , התרגלנו והרגלנו שאנו לוקחים אותה לשירותים מתוך שינה, אם אנחנו לא לוקחים אותה לשירותים מתוך שינה היא מרטיבה. למעשה בעוונותינו - הרגלנו אותה לעשות פיפי מתוך שינה. היא מסרבת לשים חיתול , מאוד מתוסכלת לקום בבוקר או בלילה ולגלות שהיא הרטיבה, אנחנו מתוסכלים. מה לעשות? האם להמשיך לקחת אותה בלילות לשירותים? האם להתעלם ולהמשיך לתת לה להרטיב בלילה? מה עושים ? אנחנו מיואשים!

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. אין כל תועלת בכך שאתם מערירם את הילדה ביזמתכם במהלך הלילה.

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים